Udlægning og flytning af morringer.

Hvor er det rart at kunne ringe rundt til medlemmer, dagen før en stor arbejdsopgave, og blive mødt med positive tilkendegivelser. Tak til den hårde kerne. 😉

dav

De indkaldte medlemmer mødte op til nærmest perfekte betingelser for en succesfuld dag. Stille vejr, højvande og næsten tørvejr. Vi startede med en gang kaffe, morgenmad og fordeling af opgaver, og en lille skarp til at fordøje dagens program på. Dagens opgaver bestod i at få lagt de nye morringer ud og flytning af ældre morringer samt kontrol af kæder/beslag på de ældre morringer. Spændingen var nok størst ved skiftet af Bents morring, da hans gamle morring var den første der var støbt og lagt ud. Beslagene på morringen var dog rigtig fine og den kunne genbruges et andet sted. De nye morringer blev lagt ud efter planen og flytning af de ældre gik også efter planen. Vi prøvede at trække en pæl som, tilsyneladende, stod meget løst men måtte opgive. Vi må senere prøve at knække den med træk i toppen af pælen. Forhåbentligt knækker den ved bunden. Enkelte morringer fik skiftet kæde fra de almindelige galvaniserede til de rustfri tykke kæder. Da dagens opgaver var løst fik vi ramslaget på land og sat på plads. Alt i alt en meget flot præstation af de fremmødte “harte jungs”(løst oversat, de hårde drenge). Desværre fik jeg ikke taget billeder at arbejdet på vandet, så fotos af det arbejde efterlyses.

dav
dav

Dennis

Skriv et svar