Skt. Hans ved sundet

I et helt fantastisk vejr fik vi afholdt Skt. Hans ved Teglgård. Grillen var tændt op og bordene blev dækket i fællesskab. De fremmødte var i godt humør og vi fik en hyggelig aften med fællesspisning, grin og lidt fællessang, hvor Midsommervisen blev sunget.

sdr

Der blev snakket en del om gamle dage, tidligere sociale arrangementer fra svundne tider, sjove episoder blev genfortalt og bål blev drøftet.. Jeg skal ærligt sige, at det savnede jeg godt nok. For mig symboliserer et Skt. Hans bål fællesskab. Et godt bål sørger for også for at folk ikke siver væk efter spisning. Godt nok er der stort bål ved “Firkanten”, men det er altså ikke det samme. Et par gæster, Villy og Tove fra Havegyden, dukkede op og fortalte at de i mange år var kommet for at se vores bål og få et glas rødvin. Især Tove var ked af at der ikke var et.

Næste år skal der være bål!!! Lad os give håndslag på at der næste år bliver dannet et hold der står for dette.

Dennis

dav

Her tænker du på “Skt. Hans ved sundet”

  1. Det vil jeg godt melde mig til at hjælpe med til..sankt hans bålet.
    det var det eneste der manglede i år ellers smadder hyggeligt med sang og go mad.
    Mvh tom nr 31.

Skriv et svar