Fiskekonkurrence 2007

Småt med fisk i lørdags

Kun få og små torsk bed på krogen i Sundets fiskekonkurrence

Det var småt med fisk, da Sejlklubben Sundet i lørdags holdt efterårets første fiskekonkurrence. Selv om bådene havde været på vandet siden klokken 7 om morgenen, blev der kun disket op med fem fisk under middagens indvejning. Og hvad endnu værre var, det var nogle frygtelige små størrelser, de lokale lystfiskere havde lokket på krogen. Keld Pedersens vindertorsk kunne akkurat tvinge vægten på 750 gram. Men det rakte alligevel til førstepræmien på 300 kroner. Klubbens kasserer, John Pedersen, løb med de 200 kroner og andenpladsen med sin beskedne stegetorsk på 550 gram. Erik Bonnichsen blev nummer tre med en torsk på 450 gram. Det gav en præmie på 150 kroner.

Normalt deltager omkring 40 mennesker i Sundets fiskekonkurrence. Men weekendens blæst holdt mange under dynen, og kun 15 mødte frem ved klubhuset på Teglgårdsvej tidligt lørdag morgen.

–         Jeg håber da, at flere vil være med når vi sejler ud igen 13. oktober og skal kåre årets overaltvinder, lød det fra formand Leif Rasmussen, inden han serverede sine hjemmelavede gule ærter for medlemmerne i klubhuset og knappede en velfortjent øl op.

(Af Søren Gottwald og foto af Sonnich Jensen i Melfar Posten 3. oktober 2007)