50-års jubilæum

Sejlklubben Sundet runder 50 år

Fra Fyens Stiftstidende:
Ved et åbent hus-arrangement i det nye klubhus for enden af Teglgårdsvej markerer Sejlklubben Sundet på torsdag eftermiddag sit 50 års jubilæum. Jubilæet fejres desuden med en medlemsfest med spisning og dans i Strib Forsamlingshus fredag aften.

Det nye klubhus blev opført som en erstatning for det gamle, der nedbrændte af endnu uopklarede årsager. Som følge af nybyggeriet svandt klubbens egenkapital ind, idet det nye klubhus blev en del dyrere end forsikringssummen, fordi Skov- og Naturstyrelsen og de kommunale myndigheder bl.a. krævede, at der skulle være rejsning på taget og glasgavl ud mod Fænøsund for at huset bedst faldt ind i omgivelserne ved skoven, oplyser klubbens formand Leon Larsen.

Klubben, der er kendt for at have et godt miljø, har for tiden 94 medlemmer, der fortrinsvis har små både til lystsejlads og garnfiskeri som hobby. Medlemstallet har tidligere været større, men klubben mistede en del medlemmer, da den nye marina, som klubben er genbo til, blev etableret i 1979.   –anker