Skt. Hans ved sundet

I et helt fantastisk vejr fik vi afholdt Skt. Hans ved Teglgård. Grillen var tændt op og bordene blev dækket i fællesskab. De fremmødte var i godt humør og vi fik en hyggelig aften med fællesspisning, grin og lidt fællessang, hvor Midsommervisen blev sunget. Der blev snakket en del om gamle dage, tidligere sociale arrangementer fra svundne tider, sjove episoder blev genfortalt og bål blev drøftet.. Jeg skal ærligt sige, at det savnede jeg godt nok. For mig symboliserer et Skt. Hans bål fællesskab. Et godt bål sørger for også for at folk ikke siver væk efter spisning. Godt nok er der stort bål ved “Firkanten”, men det er altså ikke det samme. Et par gæster, Villy og Tove fra Havegyden, dukkede op og fortalte at de i mange år var kommet for at se vores bål og få et glas rødvin. Især Tove var ked af at der ikke var et.

Næste år skal der være bål!!! Lad os give håndslag på at der næste år bliver dannet et hold der står for dette.

Dennis

sdr
dav

2. Arbejdsdag

2. arbejdsdag 4. maj 2019

Vejret på arbejdsdagen blev heldigvis meget bedre en meteorologerne havde truet med og solen skinnede det meste af dagen.

Vi startede som sædvanligt med morgenmad og opremsning af opgaver. Der var frit valg på alle hylder og de friske fremmødte sprang i gang med selvvalgte opgaver.

 Humøret var i top og arbejdsiveren ligeså. Alle nåede rigtig meget og vi var “næsten” ved at løbe tør for opgaver. Jeg synes alle fremmødte skal have stor tak for indsatsen. Det var en hyggelig og produktiv dag, hvor vi igen nød godt af grillmesterens pølser som afslutning.

Vi kommer nok til at indkalde til en ekstra arbejdsdag da rammeslaget skal søsættes og moringer lægges ud.

Hvis der skulle være nogen der har været forhindret i at deltage på arbejdsdagene, kan I kontakte mig og aftale hvilke opgaver der mangler at blive løst. Nogle af opgaverne kan ikke vente til efteråret.

Og så lige et øf. Det er altså ikke i orden at melde sig til en arbejdsdag for så at blive væk uden at melde afbud. Dennis

Skt. Hans

Søndag d. 23. juni er det Skt. Hans. Tidligere har det været en stor festdag ved Teglgård med stort bål og fyrværkeri. Da der rundt omkring i Middelfart er stort anlagte bålfester, vil vi slet ikke prøve at konkurrere med dem. Derimod vil vi invitere til lidt hygge, en grillet pølse og en øl/vand. Da Finn Berg er indisponibel vil jeg grille. Grillen startes op kl. 18.00. Af hensyn til indkøb bedes i tilmelde jer på listen i “Skuret”

Vel mødt

Dennis