Sommerfest

Flere har udtrykt bekymring om hvorvidt der bliver afholdt sommerfest i år, – selvfølgelig gør der det! Jeg vil dog gerne slå fast, at jeg er den absolut ringeste til at have med festen at gøre, da jeg højst sandsynligt ikke deltager selv og derfor ikke har stor interesse i festen, udover ønsket om at medlemmerne har en hyggelig aften. Derfor formidler jeg gerne medlemmers ønsker og holdninger videre her på siden.

Læs videre “Sommerfest”

Ramslaget søsat

Som bebudet samledes en flok på 7-9 i det strålende vejr fredag eftermiddag. Planen var at få ramslaget sat på vogn og gjort klar til brug. Kjeld højtryks -rensede først ramslaget for alger og snavs, så det ikke er så glat når vi skal bruge det. Mellem bygerne fik vi ramslaget på vognen ved hjælp af de gamle “kaffemøller”og da det var lidt højvandet var alle enige om at forsøge søsætning. Det gik faktisk fint. Med tre mand i vaders, Per K. på spillet og Kjeld i sin jolle , lykkedes det og ramslaget ligger nu fortøjret til Vestbroen. Endnu et fint resultat af klubånd og samarbejde.

Dennis

dav
Læs videre “Ramslaget søsat”